УКР РУС

Ювентус у важкому матчі перестріляв Сампдорію, Наполі впевнено здолав Кальярі та інші матчі 6-го туру Серії А

26 вересня 2021 Читать на русском

В рамках недільної програми 6-го туру італійської Серії А було проведено п'ять матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2021/22, 6-й тур

Ювентус – Сампдорія – 3:2

Голи: Дибала, 10, Бонуччі, 43 (пен), Локателлі, 57 – Йошіда, 44, Кандрева, 83

Емполі – Болонья – 4:2

Голи: Боніфаці, 1 (автогол), Пінамонті, 32, Річчі, 90 – Барроу, 11, Арнаутовіч, 77

Нереалізований пенальті: Арнаутовіч, 21

Сассуоло – Салернітана – 1:0

Гол: Берарді, 54

Удінезе – Фіорентина – 0:1

Гол: Влаховіч, 16

Наполі – Кальярі – 2:0

Голи: Осімхен, 11, Інсіньє, 57 (пен)

Ігрову програму неділі в італійській Серії А відкривав поєдинок Ювентус – Сампдорія. Вже на 10-й хвилині господарі вирвались уперед завдяки голу Дибали, якому асистував Локателлі. Однак, на 21-й Дибала покинув поле через травму, а його замінив Кулусевскі. Під завісу тайму "б'янконері" заробили одинадцятиметровий, який без особливих проблем реалізував Бонуччі. Тільки після цього генуезці прокинулись, і менше ніж за хвилину один гол зумів відквитати Йошіда – 2:1.

"Можу отримати прочухана від Гасперіні": Пессіна відмовився "здавати" тактику дальніх ударів Маліновського

Невдовзі після перерви туринці закріпили свою перевагу – відзначився Локателлі. Гості одразу кинулись в атаку, щоб зрівняти рахунок, але в атаці нічого не виходило. Вони продовжували свої спроби, й на 83-й Кандрева таки зумів зменшити відставання – 3:2. Однак, цього було замало, й фінальний свисток зафіксував перемогу Ювентуса.

Емполі у рідних стінах приймав Болонью. Ще до перерви команди влаштували справжню перестрілку. Вже на 1-й хвилині автоголом "відзначився" Боніфаці, а на 11-й зрівняв Барроу. Трохи згодом, на 22-й, гості заробили одинадцятиметровий, який не зумів реалізувати Арнаутовіч. На 32-й господарі знову вирвались уперед завдяки голу Пінамонті, якому асистував Стояновіч.

Одразу після перерви рефері призначив ще один пенальті, але цього разу у ворота Болоньї. Його без особливих проблем реалізував Байрамі. На 77-й один гол зумів відквитати Арнаутовіч – 3:2. Однак, це було усе, на що були спроможні підопічні Міхайловіча. Під завісу поєдинку ще один зумів покласти Річчі, який поставив у матчі масну крапку. У підсумку – перемога Емполі – 4:2.

Салернітана завітала у гості до Сассуоло. Загалом, перша половина зустрічі була не надто багатою на моменти. Команди обмінялись кількома ударами, й пішли на перерву із нульовим рахунком на табло.

На початку другого тайму господарі вирвались уперед – відзначився Берарді. До кінця матчу гості відчайдушно намагались повернути рівновагу, але нічого створити не змогли. Мінімальна перемога Сассуоло.

Фіорентина на виїзді зустрічалась з Удінезе. На 16-й хвилині гості вирвались уперед – Волас сфолив у штрафному майданчику і привіз одинадцятиметровий, який без особливих проблем реалізував Влаховіч.

Другий тайм зустрічі був не надто цікавим. Лише кілька небезпечних моментів, але у всіх випадках на заваді ставали голкіпери. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Фіорентини – 1:0.

Завершував ігровий день поєдинок Наполі – Кальярі. Вже на 11-й хвилині господарі вийшли уперед – відзначився Осімхен, якому блискуче асистував Зєліньскі. "Острів'яни" намагались нав'язувати боротьбу, однак до перерви так і не завдали жодного удару у площину воріт.

Невдовзі після перерви рефері призначив одинадцятиметровий у ворота Кальярі – цей шанс не змарнував Інсіньє, який закріпив перевагу неаполітанців – 2:0. Більше вартих уваги моментів у матчі не було, й, зрештою, поєдинок так і добіг кінця із рахунком 2:0 на користь Наполі.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ