УКР РУС

Ювентус розгромив Мальме, Лукаку відправив Зеніт додому з нічим, Аталанта та Вільяреал поділили очки

14 вересня 2021 Читать на русском

Відбулись перші матчі Ліги чемпіонів у групах F, G та H. Читайте звіт поєдинків на Футбол 24.

Ліга чемпіонів

Група F

Вільяреал – Аталанта – 2:2

Голи: Трігерос, 39, Груневелд, 73 – Фройлер, 6, Госенс, 83

Вилученння: Коклен, 84 (В)

Група G

Лілль – Вольфсбург – 0:0

Вилучення: Брукс, 63 (В)

Група H

Мальме – Ювентус – 0:3

Голи: Сандро, 23, Дибала, 45 (пен.), Мората, 45+1

Челсі – Зеніт – 1:0

Гол: Лукаку, 69

Манчестер Юнайтед провалився у матчі з Янг Бойз попри гол Роналду, Севілья та Зальцбург розписали нічию у серії пенальті

Аталанта відзначилась швидким голом у протистоянні з Вільяреалом, але підопічним Гасперіні не вдалось довго втримувати перевагу. Ще до свистка на перерву господарі вирівняли становище. У другому таймі команди ще раз обмінялись голами, зафіксувавши бойову нічию. Український хавбек бергамасків Руслан Маліновський вийшов на двобій зі стартових хвилин та був замінений на 71-й хвилині.

Лілль приймав Вольфсбург. "Доги" домінували протягом першого тайму, проте влучність підводила господарів. На старті другого тайму французи все ж дотиснули німецьку команду, але арбітр скасував взяття воріт через офсайд. Навіть вилучення у "вовків" не допомогло господарями завоювати три очки у двобої – нічия.

Ліга чемпіонів славиться історичними та потужними матчами, які неможливо забути! Тож не пропустіть поєдинки улюблених команд: збирайте друзів та проводьте весело час за коктейлями із Żubrówka. Żubrówka – для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka та коктейлі тут.

Ювентус прогнозовано не помітив Мальме. Ще до перерви гравці "Старої Синьйори" відвантажили супернику три м'ячі та зняли усі питання щодо підсумків зустрічі. Другий тайм перетворився у звичайну формальність.

Чинний тріумфатор ЛЧ розпочинав єврокубковий сезон матчем проти Зеніта. Росіяни довго тримались, але головна атакувальна зброя лондонців Ромелу Лукаку не дозволив гостям розраховувати навіть на нічию. Бельгієць переграв суперників на другому поверсі та легко перевів м'яч у ворота, цей гол і став переможним. Схоже, Зеніт буде змагатись з Мальме за третє місце у групі H.

Динамо розписало нічию з Бенфікою у матчі-відкритті сезону Ліги чемпіонів – офсайд на останніх секундах врятував "орлів"