УКР РУС

Ювентус мінімально здолав Челсі та очолив групу ЛЧ – потужний старт другого тайму вирішив усе

29 вересня 2021 Читать на русском

Ювентус мінімально переграв Челсі (1:0) у другому турі Ліги чемпіонів сезону 2021/22. Звіт про матч читайте на Футбол 24.

Ювентус і Челсі в першому турі здобули по три очки – італійці не побачили Мальме (3:0), а англійці здолали Зеніт (1:0). В очному протистоянні вирішувалась доля лідерства, принаймні, за підсумками цього туру. Цікаво, що Томас Тухель у старті не випустив жодного англійця. Вперше у Челсі таке було ще в 1999 році.

Зеніт розтрощив Мальме і здобув першу перемогу в ЛЧ – Ракицький з двома асистами та високим балом

Перший тайм не вражав результативністю, а команди ніби були у розвідці: лише один удар у площину воріт на два колективи (від Челсі) та обмаль гострих моментів. А от старт другої 45-хвилинки у виконанні Ювентуса вразив. "Стара синьйора" розвела м'яч у центрі, оборона завантажила круглого вперед, Рабйо скинув на Бернардескі, а той вивів на ударну позицію К'єзу. Федеріко елегантно перекинув Менді та вивів Юве вперед.

Челсі очікувано помчався відігруватись, але оборона команди Массіміліано Аллегрі чудово справлялась з атаками. Зрештою, Юве вистояв і здобув другу поспіль перемогу у Лізі чемпіонів сезону 2021/22.

"Б'янконері" з шістьма очками очолили квартет Н, Челсі і Зеніт, у яких по три залікові бали, розташувались другими і третіми відповідно. А от на дні групи опинився Мальме – нуль пунктів.

Аталанта – Янг Бойз: чемпіон Європи творить історію Бергамо, Маліновський почав гольову атаку, але розчарував