УКР РУС

Його повернення в Англію на користь усім, – Клопп у захваті від дуелі з Анчелотті

5 січня 2020 Читать на русском

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп поділився думками щодо головного тренера Евертона Карло Анчелотті перед зустріччю команд у Кубку Англії.

"Повернення Карло в англійський футбол піде на користь і змаганням, і Евертону. У плані футболу вважаю його своїм другом. Він дивовижна і великодушна людина. Він виграв усе, що можна як гравець і тренер, але залишився спокійним і скромним. Він – приклад поведінки для тих, хто сьогодні працює у нашій сфері.

Анчелотті зізнався, що був близький до призначення головним тренером Ліверпуля

Його вплив на Евертон вже доволі помітний, про що свідчить наш аналіз. Він продовжує той позитивний підхід, який впровадив Данкан Фергюсон. Евертон завжди був складним суперником через емоції, які привносить в дербі. При Карло, з огляду на його досвід, вони (гравці Евертона – прим.) стали ще небезпечнішими.

Мені це подобається! І пристрасть, і віра в моїх гравців так само сильні. Ми хочемо виграти все і знаємо, чого хочуть наші фанати. Ліверпуль не може бути менш пристрасним, аніж його суперник", – сказав Клопп у коментарі офіційному сайту Ліверпуля.

Нагадаємо, сьогодні Ліверпуль та Евертон зійдуться між собою у матчі Кубка Англії. Початок поєдинку о 18:00.

Дербі Клоппа та Анчелотті, Реал проти безвиграшної серії, а Гаттузо кине виклик Конте – топ-матчі євровікенду