УКР РУС

Єзерський закликав Динамо та Шахтар змінити ставлення до орендованих футболістів

2 листопада 2020 Читать на русском

Головний тренер збірної України U-18 Володимир Єзерський хотів би, аби гранди українського футболу не боялись грати проти своїх вихованців, яких позичили іншим клубам.

"В силу різних причин зі складу Шахтаря і Динамо випала група футболістів, і нашим грандам, у яких зараз, з огляду на Лігу чемпіонів, дуже насичений робочий графік, доводиться непросто.

Шахтар розгромив Маріуполь: самообман "гірників", недосвідченість Тете, Тищенко-помічник і топ-матч Кудрика

Проте, я хочу звернутися до керівників Шахтаря і Динамо з проханням виробити інше ставлення до орендованих футболістів і дозволяти їм грати проти своїх клубів. Я переконаний, що Остап Маркевич і гравці Маріуполя хотіли зіграти проти Шахтаря основним складом, і, думаю, були розчаровані неможливістю це зробити.

Орендовані у Шахтаря та Динамо гравці повинні грати проти Шахтаря і Динамо! Так було б цікавіше і корисніше для самих футболістів, які хочуть повернутися з оренди, довівши своїм клубам свій клас", – сказав Єзерський у коментарі виданню Footboom.

Нагадаємо, після 8-ми турів Динамо очолює турнірну таблицю УПЛ, набравши 20 очок. Шахтар йде другим, відстаючи на 4 пункти.

Дніпро-1 – Динамо: Луческу з антирекордом не лякає Барселону, 3 золоті лідери, 18-річний дебютант без роботи перед ЛЧ