УКР РУС

Євтушенко: Боротьба за перше місце УПЛ ще не завершена

6 грудня 2019 Читать на русском

Вадим Євтушенко, який працює асистентом головного тренера Динамо Олексія Михайличенка, поділився думками щодо матчу 17 туру УПЛ проти Зорі і перспектив киян у боротьбі за чемпіонський титул.

"Очікування від Зорі? Це добре, що в українському футболі з'являються команди, чия гра відрізняється від гри основної маси клубів. В цьому немає нічого надприродного, чогось нового або чогось, про що інші команди не знають.

"Від Динамо не варто вимагати виконання великих завдань", – Кополовець назвав причини проблем київського клубу

Головний тренер підібрав модель гри, яка підходить тій групі футболістів, яка у нього є. Зоря непогано виглядає, ми раді, що і наші динамівські футболісти внесли свою частку в результати луганської команди цього сезону.

Чемпіонат ще не закінчений, тому і боротьба за перше місце – теж. Поки ще є теоретичні шанси (і не тільки теоретичні) – боротьба триває. Ми сподіваємося, що інші команди будуть також боротися з Шахтарем, як і з нами, в повну силу. Два матчі в УПЛ в цьому році мають важливе значення для нас. Як в плані турнірної таблиці, так і в плані психології", – цитує Євтушенка офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, наразі саме Динамо є головним переслідувачем Шахтаря у турнірній таблиці УПЛ, однак відрив "гірників" доволі значний – 11 очок.

"Вражаючий трансфер у топ-клуб": європейські ЗМІ про новачка Динамо – син скандального гравця забивав Англії