УКР РУС

Євро-2019 U-21: Дуелунд асистом допоміг Данії переграти Австрію, Німеччина знищила Сербію

20 червня 2019 Читать на русском

У рамках 2-го туру групового етапу Євро-2019 U-21 збірна Данії обіграла Австрію (3:1), а динамівець Міккель Дуелунд відзначився гольовою передачею, німці розтрощили Сербію.

Євро-2019 U-21. Груповий етап, 2-й тур

Група B

Данія – Австрія – 3:1

Голи: Мехле, 33, 77, Сков Ольсен, 90+3 – Лінгарт, 47

Нереалізований пенальті: Баумгартнер, 73

Німеччина – Сербія – 6:1

Голи: Ріхтер, 16, Вальдшмідт, 30, 37, 80, Дауд, 69, Майєр, 90+2 – Живковіч, 85, (пен)

Молодіжна збірна Данії впевнено розібралась з Австрією. Хоча матч міг скластись складніше, адже після обміну голами Мехле та Лінгарта Баумгартнер не зміг реалізувати пенальті. Після цього Мехле оформив дубль, а добив суперника Сков Ольсен, якому асистував динамівець Міккель Дуелунд, який з'явився на полі аж на 88-ій хвилині.

Євро U-21: Італія несподівано поступилась Польщі, Іспанія зберегла шанси на вихід з групи, обігравши Бельгію

Німеччина каменя на камені не залишила від сербів. Погром розпочав Ріхтер, а Вальдшмідт дублем зробив рахунок розгромним ще до перерви. В другій половині Дауд і знову Вальдшмідт зробили перевагу зовсім непристойною. Серби таки змогли відзначитись голом престижу, Живковіч реалізував пенальті, але останнє слово було за "бундестім", Майєр поставив крапку в матчі.

Таким чином, Данія і Австрія набрали по 3 очки, але скандинави розташувались вище завдяки перемозі в особистій зустрічі. Німеччина очолює групу B з 6 очками, а Сербія з 0 пунктів посідає останнє місце.

Відео гольової передачі Дуелунда: