УКР РУС

"Йдеться про космічні для Динамо цифри": стало відомо, скільки кияни отримають за оренду Жерсона в Труа

2 вересня 2021 Читать на русском

Журналіст Михайло Співаковський розповів про подробиці відходу Жерсона Родрігеса з Динамо.

"Проблема особистості Родрігеса в тому, що він хороший футболіст, але це людина, яка розвалює команду зсередини. Людину вже не сприймають в колективі. Він бере Раміреса під свою опіку і починає водити його по сумнівних закладах.

Динамо не узгоджувало з Жерсоном трансфер у чемпіонат Франції, – джерело

Родрігес розбивав пляшки з водою, бив по даху лави запасних. Жерсон на позиції лівого вінгера був четвертим в команді. І то там міг би бути кориснішим Антюх. Луческу не любить таких людей в команді. Давайте згадаємо Елано і Матузалема. Таких він прибирає з команди.

Родрігес намагався "душити" Динамо в такий спосіб: він хотів піти безкоштовно в клуб, який дасть йому більше бабла. Це закінчилося тим, що йому знайшли Салернітану. Він повинен був туди йти, але в останній момент сказав, що там йому дають замало грошей. У підсумку Ігор Суркіс через свої канали вийшов на Труа, і цей варіант прекрасно влаштував Жерсона. За моєю інформацією, називаються космічні для Динамо цифри. За оренду французи заплатять 1 млн євро, плюс вони залишили за собою право обов'язкового викупу на суму до 4 млн. Але у Динамо є право відмовити в цій опції", – сказав Співаковський у програмі ТаТоТаке.

Трансферний дедлайн, літо-2021: Грізманн повернувся в Атлетіко, Жерсон покинув Динамо – як це було