УКР РУС

Яворський: Дуже шкода, що не будемо грати в Маріуполі

27 липня 2018 Читать на русском

Автор забитого м'яча у ворота Юргордена Сергій Яворський поділився емоціями від першого матчу 2-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти шведів (1:1).

"Якби до гри сказали, що буде рахунок 1:1, всі б погодилися. Вийшла бойова нічия. Проте після гри є розпач. Хоча на останніх хвилинах нам не забили, поціливши в штангу. Результат прийнятний.

Худжамов: Наприкінці матчу Юргорден випустив "маленького динозаврика"

Дуже шкода, що не будемо грати в Маріуполі, шансів у суперника було б набагато менше. Попросимо Одесу, щоб нас підтримали, допомогли нам. Те, як сьогодні вболівали – є чому повчитися. Сподіваюсь, у нас вболівальники не гірші, ніж в Швеції.

Мандраж? Не було куди вже мандражувати. Хотілося атакувати, грати першим номером, але ми розуміли, що буде складно. Юргорден – досвідчена, силова команда. Тому гра другим номером себе цілком виправдала.

Маріуполь зіграв результативну нічию з Юргорденом

У нас є свої позиції при стандартах. Кожен гравець розуміє, куди йому йти під час подачі. Я йшов у свою точку, подача була ідеальна. Тому так, комбінація награна, Слава Чурко молодець, добре подав. Якщо я не заб'ю в матчі-відповіді, не буду засмучуватись, головне, щоб пройшли далі. Нехай в Одесі заб'є і Фомін, і Чурко", – цитує Яворського офіційний сайт Маріуполя.

Нагадаємо, Маріуполь зіграв внічию 1:1 із Юргорденом. М'ячі забили Сергій Яворський і Аліу Баджі.

До слова, матч-відповідь зіграють 2 серпня в Одесі на стадіоні Чорноморець.