УКР РУС

"Я тут не для того, щоб виграти "Золотий м'яч": Мбаппе виплатить штраф за відмову спілкуватись зі ЗМІ

4 грудня 2022 Читать на русском

Автор дубля у ворота збірної Польщі Кіліан Мбаппе поділився враженнями після виходу своєї команди до 1/8 фіналу ЧС-2022.

"Ми раді перемозі. Суперник був непростим, довелося постаратися. Були дуже складні моменти, але нам вдалося їх контролювати та заспокоїти. Ми продовжуємо грати, це все, що має значення.

Жиру – про перевершення рекорду Анрі: "Збулась моя дитяча мрія"

Я приїхав у Катар, щоби виграти чемпіонат світу. Всю підготовку я присвятив ЧС-2022. Зізнаюся, я трохи зациклений на чемпіонаті світу.

Я тут не для того, щоб виграти "Золотий м'яч" чи "Золоту бутсу". Я приїхав сюди, щоби виграти цей чемпіонат світу. Якщо вдасться здобути ці нагороди, звичайно, я буду щасливий, але я тут не для цього. Я тут, щоб перемагати та допомогти збірній Франції.

Чому я раніше не давав інтерв'ю? Я знаю, що було багато питань щодо цього. Не маю нічого особистого проти журналістів, просто хочу зосередитись на чемпіонаті світу – а коли мені потрібно зібратися, я намагаюся робити це на 100% і не витрачати сили на щось інше. Нещодавно я дізнався, що FFF (Федерація футболу Франції, – прим.) була оштрафована за мою відмову спілкуватись зі ЗМІ. Я оплачу цей штраф, тому що це було моє особисте рішення", – цитує Мбаппе Sky Sports.

Нагадаємо, Кіліана було визнано найкращим гравцем матчу з Польщею. Він з 5-ма голами очолює список бомбардирів чемпіонату світу.

Франція розбила Польщу в 1/8 ЧС-2022 – Жиру став королем після диво-промаху, Мбаппе нівелював найкращий матч суперника