УКР РУС

"Ярославського не змушували продавати Металіст – у нього просто не вистачало коштів це все фінансувати", – журналіст

12 вересня 2022 Читать на русском

Коментатор та журналіст Роман Бебех переконаний, що скандальний олігарх вдало скористався ситуацією, отримавши надприбутки.

"Скажу непопулярну думку, але вважаю, що Ярославського не змушували продати Металіст. В один момент харківський клуб дійшов до такого рівня, що у власника вже просто не вистачало коштів це все фінансувати.

Дружина Ярославського катається на яхті, яку обіцяли продати ще в березні – президент Металіста швидко відреагував

З'явилась група футболістів з мільйонними контрактами, і коли ви з бізнесу постійно виймаєте... Це дуже закрита інформація. Всюди говорять, що його змусили, його нагнули. Я знаю, що все співпало, але він це подає, що його змусили, у нього забрали.

Він за дуже хороші гроші продав цей клуб. За дуже великі гроші. Йому це було вигідно. Він дуже класно вийшов, а зараз повернувся, коли вже з меншими коштами можна набагато більше речей зробити. Він всюди говорить, що у нього забрали клуб, і людям це заходить. Режим Януковича, всі погані...", – сказав Бебех у програмі "Антиподи".

Нагадаємо, Ярославський був президентом Металіста з 2005 по 2012 роки, пізніше клуб перейшов до рук Курченка, а у 2016-му припинив своє існування. У 2019-му у Харкові з'явився новий клуб – Метал, який пов'язували з олігархом. У 2021-му він змінив назву на Металіст і за підсумками минулого сезону вийшов в УПЛ.

Колос переміг Металіст і вирвався на перше місце в УПЛ