УКР РУС

Ярославський розповів про відносини з Коломойським і виділив головну футбольну чесноту екс-власника Дніпра

13 березня 2021 Читать на русском

Колишній власник Металіста Олександр Ярославський сумує з приводу відходу з українського футболу Ігоря Коломойського.

"Як на мене, Ігор Коломойський – позитивний персонаж в українському футболі. З того, що я знаю – він ніколи не домовлявся з суддями.

"Атомна команда": Ярославський зізнався, хто з гравців Металіста найбільше потріпав йому нерви

Дніпро ніколи не грав договірні ігри. Тоді був український футбол і Коломойський був позитивним персонажем. А зараз футболу немає – і Коломойського немає. Дніпро, Карпати, Кривбас і Арсенал? Не суди, та не судимий будеш. Це точно не моє завдання", – сказав Ярославський у коментарі програмі BurBuzz.

Нагадаємо, Олександр Ярославський був президентом Металіста з 2005 по 2012 роки, пізніше клуб перейшов до рук Курченка, а у 2016-му припинив своє існування. Нещодавно бізнесмен зробив офіційну заяву щодо намірів відродити харківський колектив.

Коломойського пов'язували з низкою українських клубів, однак після зникнення Дніпра відомий олігарх відійшов від великого футболу і звернув свою увагу на баскетбол. В одноіменному клубі виступає його син – Григорій.

Рим у масці, або З ким палко дискутував Каштру після фіаско – як Шахтар злітав в Італію і забрав в Україну сім'ю Фонсеки