УКР РУС

Ярмоленко зізнався, як Суркіс загальмував його трансфер із Динамо

11 грудня 2020 Читать на русском

Півзахисник Вест Хема Андрій Ярмоленко зізнався, чому досить довго не міг перейти до європейського клубу.

"Завжди хотів опинитися в Англії. Грати в АПЛ було моєю мрією. Але тоді виникли деякі труднощі. По-перше, я не хотів йти з Динамо вільним агентом. Я хотів, щоб клуб, який мене виховав, міг заробити на моєму трансфері.

Ярмоленко пояснив, чим Вест Хем кращий за Борусію Д

Раніше вже були пропозиції від англійських клубів, але наш президент, Ігор Михайлович, не міг домовитися з ними про ціну. Потім надійшла пропозиція від дортмундської Борусії. Цього разу все склалося, всі сторони змогли домовитися. Так я переїхав до Німеччини, у Борусії була відмінна команда.

З Динамо мені довго не вдавалося стати чемпіоном України. І це завжди було дуже важливою метою для мене. Я дуже хотів стати чемпіоном, і тільки потім виїхати до Європи. З іншого боку, пропозиції, які надійшли в той час, не влаштовували нашого президента. Він сказав, що я коштую набагато більше.

Тому рішення було правильним для мене, я дуже поважаю Ігоря Михайловича. Мені також дуже подобалося грати за Динамо. Грати за цей клуб – завжди було моєю мрією. Тому я сказав собі: якщо я переїду до Європи – це добре, якщо цього не станеться – це не трагедія. Найважливішим для мене було завжди отримувати задоволення від гри", – зазначив Ярмоленко у інтерв'ю Transfermarkt.

"Супер-Трубін відправив Інтер у прірву": катастрофа в ЛЧ залишила Конте єдиний шанс, три жертви на продаж уже в січні