УКР РУС

Ярмоленко закликав гравців Вест Хема задуматися над своєю грою після поразки від Евертона

22 жовтня 2019 Читать на русском

Нападник Вест Хема та збірної України Андрій Ярмоленко висловив незадоволення грою своєї команди у матчі проти Евертона в 9-му турі АПЛ.

"Це футбол. Спочатку ти святкуєш і почуваєшся найкращим у світі, а вже через чотири дні проводиш такий матч, як з Евертоном, після якого варто сісти і подумати про свою гру.

Пеллегріні пояснив, чому залишив Ярмоленка в запасі на матч з Евертоном

Потрібно глибше покопатися в самих собі. Ми були недостатньо агресивні, провели дуже поганий матч. Треба проаналізувати цю гру, щоб наступного разу в черговому матчі ми показали фанатам готовність боротися за результат заради нашого клубу.

Я завжди готовий виходити на поле, але вирішує тренер. Цього тижня я спробую переконати його, що я готовий на всі сто", – цитує Ярмоленка офіційний сайт Вест Хема.

Нагадаємо, в 9 турі АПЛ Вест Хем на виїзді поступився Евертону (0:2), а українець з'явився на полі в другому таймі. Наразі лондонці посідають 11 місце в турнірній таблиці.

"Вплив Ярмоленка шокує, камбек року", – фанати Вест Хема розлючені через тренера, або Чому українець зобов'язаний забити