УКР РУС

Ярмоленко забив гол, а VAR відібрав дубль – команда Реброва за крок від виходу у фінал Кубка

17 травня 2023 Читать на русском

Аль-Айн та Аль-Наср зіграли перший півфінал Кубка Ліги ОАЕ 2022/23. Рахунок і огляд матчу – в цій новині на "Футбол 24".

Кубок ліги ОАЕ. 1/2 фіналу, перший матч

Аль-Айн – Аль-Наср – 4:1

Голи: Ярмоленко, 59 (пен), Паласіос, 69, Рахімі, 77, 90+4 – Таарабт, 90+2

Команда Сергія Реброва та Андрія Ярмоленка має останню можливість здобути бодай якийсь трофей у сезоні 2022/23. У чемпіонаті Аль-Айн став другим, а у фіналі Кубка президента ОАЕ програв серію пенальті Шарджі. Кубок ліги – остання можливість врятувати сезон. Суперником Аль-Айна у півфіналі став Аль-Наср, який завершив чемпіонат на 9-й позиції.

Ребров може очолити збірну України, не покидаючи Аль-Айн

Андрій Ярмоленко вийшов у стартовому складі, але до перерви відзначитися результативними діями не зумів. Обидві команди мали по кілька нагод, однак жодної з них не використали. Найпам'ятнішими епізодами першого тайму став промах Сантоса повз ворота (вже на 3-й хвилині бразилець схибив з кількох метрів) і його ж невдалий удар, який розсмішив уболівальників. У підсумку, Сергій Ребров замінив його ще до перерви.

У другому таймі Аль-Айн таки забив. Арбітр після перегляду VAR призначив пенальті у ворота Аль-Насра на 59-й хвилині. Андрій Ярмоленко реалізував 11-метровий, забивши свій 12-й гол у сезоні. Також у його активі 6 асистів.

Команда Реброва пішла добивати суперника. На 69-й хвилині Аль-Айн подвоїв перевагу. Рахімі прорвався лівим флангом і покотив на Паласіоса, який влучно пробив у кут. А згодом Рахімі до асисту записав ще й забитий гол. Марокканець у дотик розкішним ударом вразив ближню дев'ятку воріт Аль-Насра.

Ярмоленко встиг ще й дубль оформити, але VAR скасував гол через офсайд. Сергій Ребров замінив Андрія на 87-й хвилині, а в компенсований час команда українців пропустила після помилки захисника з голкіпером, але одразу відповіла четвертим голом. 4:1 – Аль-Айн за крок від виходу у фінал Кубка ліги. Шанси на перший і єдиний трофей у сезоні залишаються.

Матч-відповідь буде зіграний у неділю, 21 травня. Початок – о 18:35 за київським часом. Іншого фіналіста Кубка ліги ОАЕ визначать Аль-Джазіра та Шарджа.

Відео гола Андрія Ярмоленка та огляд матчу Аль-Айн – Аль-Наср