УКР РУС

Ярмоленко та Зінченко привітали батальйон "Азов" з 10-річчям – відео

6 травня 00:15 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Гравці збірної України Андрій Ярмоленко та Олександр Зінченко записали відео, присвячене бійцям батальйону "Азов".

"Хочу привітати легендарний "Азов" з 10-річчям. Ви вмієте робити неможливе – триматися й битися тоді, коли здається, що шансів немає. І в цей день хочеться сказати "Дякую" за все, що ви зробили для нашої країни, щоб Україна й далі була вільною та незалежною.

"Вони лежать у нашому чорноземі": екс-хавбек збірної України розповів, де шукати "хороших" росіян

Знаю, що серед "Азовської" родини багато футбольних фанатів. Хлопці, після перемоги хочу знову побачити вас на наших стадіонах. Слава Україні!", – сказав Ярмоленко у зверненні.

"Слава Україні! Вітаю легендарний український полк "Азов" з 10-ю річницею. 10 років стійкості, міцності та самопожертви заради нашої свободи. Ваш героїзм та сила – це гордість для українців та символ нашої незламності для цілого світу. Дякую вам за ваш внесок у нашу незалежність. Низький уклін усім героям", – додав Зінченко у відео.

Нагадаємо, батальйон "Азов" був заснований 5 травня 2014 року, який вже у червні того року з боями звільнив Маріуполь. Наразі "Азов" є однією з важливих складових ЗСУ, які стримують російських окупантів, які почали повномасштабне вторгнення 24 лютого 2022 року.

"У Кривбасі правильна конкуренція": воротар зі Славутича – про 16 років у Динамо, нові Карпати і зразкового Облака