УКР РУС

Ярмоленко, Роналду і Коноплянка у вогні, Лунін вболіватиме проти Реала: Мілан – Рома і ще 5 топ-матчів євровікенду

31 серпня 2018 Читать на русском

У топ-4 чемпіонатах Європи нас чекають круті матчі з українським акцентом і не тільки. "Футбол 24" анонсує найочікуваніші матчі європейського вікенду, які ви не захочете пропустити.

Мілан – Рома

Телетрансляція на "Футбол 1" (31 серпня 21:25), текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Грають топчики Серії А, які в минулому турі вразили несподівано відкритим і багатим на голи футболом. Мілан відкриває сезон проти Наполі та Роми, Гаттузо досі бігає біля бокової лінії, а це означає, що нудно точно не буде. У попередньому сезоні команди обмінялись виїзними перемогами по 2:0, тож передбачити переможця зараз – неймовірне заняття. Цікаво, що за останні 5 років Мілан переміг Рому вдома лише раз, ще у 2015-му.

Прогноз "Футбол 24": 2:2

Ярмоленко у матчі Вімблдон – Вест Хем: відео усіх дій українця і дуже неоднозначна реакція фанатів

Вест Хем – Вулверхемптон

Телетрансляція на "Футбол 1" (1 вересня, 16:55), текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Тепер чи не кожен матч "молотів" викликає жвавий інтерес. Самі знаєте, чия в цьому вина. Андрій Ярмоленко ніяк не дебютує в основі Вест Хема в АПЛ, хоча на тижні непогано зіграв проти Вімблдона, ставши першим за кількістю ударів (6) і дриблінгів (4). Перед від'їздом у збірну України 28-річний екс-динамівець спробує нарешті заявити про себе в чемпіонаті Англії. Вест Хем потребує очок, мов повітря. Команда українця – єдина, яка з нулем у графі набраних балів, а попереду в АПЛ Евертон, Челсі та Манчестер Юнайтед. Вулверхемптон – дуже цікавий суперник, який дає грати і сам любить атакувати. Має бути весело.

Прогноз "Футбол 24": 3:2

Парма – Ювентус

Телетрансляція на "Футбол 1" (1 вересня, 21:25), текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Кріштіану Роналду повинен нарешті забити свій дебютний гол у Кальчо. Третій поспіль сухий матч ніхто не зрозуміє. Та й португалець має бути злий на весь світ через втрачену перемогу в опитуванні на гравця сезону від УЄФА. Парма – не найважчий суперник для Юве, але на Роналду в Італії налаштовуються всі. А ще Кріш у збірну відмовився приїжджати, аби краще потренуватись з новою командою, тому можна очікувати його першого італійського бенефісу.

Прогноз "Футбол 24": 1:4

Роналду вважає себе скривдженим з боку УЄФА, а його сестра атакує Модріча: нові подробиці скандалу

Реал Мадрид – Леганес

Телетрансляція на MEGOGO (1 вересня, 21:45), текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Нова команда Андрія Луніна проти тих, кому він належить. Як тут розірватись українському воротареві? Добре хоч, що Мадрид прописав заборону на виступи для свого гравця проти себе. Якщо серйозно, то Реал так Луніна боїться чи незрозумілий Леганес? Лопетегі поки колекціонує впевнені перемоги, а Бейл з Бензема забивають на рівні з Мессі. Але й суперник наразі виглядає гідно. Крутий екзамен для нових партнерів Луніна, або добросусідське дербі у стилі тих, які бачимо в УПЛ? Ось і побачимо, познайомимось.

Прогноз "Футбол 24": 1:0

Шальке – Герта

Телетрансляція на MEGOGO (2 вересня, 19:00), текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Євген Коноплянка повертається. Огладач Funke Sport передбачає, що відразу в основу. Перший матч українського півзахисника в сезоні чи доведеться таки чекати прем'єри в Лізі націй? Шальке старт провалив, а Герта виграла. Останні 3 матчі проти берлінців команда Тедеско вигравала і не пропускала в них. Учасник Ліги чемпіонів не має права на помилку, команди можуть видати цікаву драматургію.

Прогноз "Футбол 24": 2:1

Бетіс – Севілья

Телетрансляція на MEGOGO (2 вересня, 21:45), текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24"

Чому потрібно подивитися: Страва для цінителів вічного. Севільське дербі – це обов'язкова програма для кожного любителя гарячих ритмів Прімери. Бетіс провально і без забитих голів почав сезон, хоча заявляв амбіції на Лігу чемпіонів. А ось Севілья тишком-нишком повернулась в цю саму зону ЛЧ. Але дербі живе своїми правилами. Тут будуть швидкості, сутички, підкати, атмосфера пристрасних трибун. Це варто подивитись хоч би й заради самого антуражу.

Прогноз "Футбол 24": 1:1