УКР РУС

Ярмоленко асистом-перевертнем не допоміг Аль-Айну уникнути поразки – команда Реброва на відстані перемоги від лідера

29 жовтня 2022 Читать на русском

Український півзахисник Андрій Ярмоленко знову не пішов з поля без результативної дії. Дивіться відео моменту від нашого співвітчизника на "Футбол 24".

Чемпіонат ОАЕ, 8-й тур

Аль-Ахлі – Аль-Айн – 2:1

Голи: Хрібін, 44, Ганієв, 75 – Марзук, 10 (аг.)

Вилучення: Хрібін, 90+5 (Аль-Ахлі, друга жовта картка)

Кухаревич голом допоміг Хіберніану піднятись у топ-3 чемпіонату Шотландії – українець забив у другому матчі поспіль

Команда Сергія Реброва програла вже третій матч у поточному сезоні. Цього разу кривдником Аль-Айна став дубайський Аль-Ахлі. Хоча починалось все більш ніж оптимістично.

Вже на 10-й хвилині Андрій Ярмоленко майже з центра поля віддав передачу у штрафний майданчик, вивівши партнера сам на сам. Останній кинувся обігрувати голкіпера і втратив м'яч. Однак сфера влучила у свого ж захисника і підступно залетіла у сітку – передача українця за мить з асисту перетворилась на автогол. За хвилину до перерви господарі зуміли зрівняти рахунок, а в середині другої сорокап'ятихвилинки забили переможний м'яч. Вже у доданий час автор першого гола господарів отримав другу жовту картку і залишив команду у меншості, але часу, аби відігратись вже не було.

Як наслідок, Аль-Айн з 13-ма пунктами перебуває на сьомій сходинці турнірної таблиці, проте від лідера – Аль-Шарджа – його відділяє лише три очки. Для Ярмоленка цей поєдинок став 7-м у складі Аль-Айна – в активі українця 3 голи і 4 асисти.

Евертон зупинив Фулхем у матчі АПЛ – блискучий Миколенко, божевілля Мітровіча, яскравий слід Шахтаря і 10 сейвів на двох