УКР РУС

Ярмоленка виставляють на трансфер – Вест Хем готовий відпустити українця з величезними втратами

13 лютого 2021 Читать на русском

Лідер збірної України Андрій Ярмоленко незабаром може покинути лондонський клуб. Вінгера оцінюють вкрай низько.

Вест Хем планує продати Ярмоленка вже цього літа, інформує Football Insider з посиланням на джерело в клубі. Українець має одну з найвищих зарплат у клубі, але не проходить у стартовий склад Девіда Мойєса, тому керівництво вирішило його позбутися.

Ярмоленко може змінити прописку за 5-6 мільйонів фунтів. Вест Хему вистачить такої суми, щоб розглянути пропозицію та відпустити Андрія. Лондонці у 2018-му придбали вінгера втричі дорожче, але через розчарування готові втратити близько 13 млн.

"Біда, катастрофа, не грає, а забив – і вже всім подобається": Вацко – про плани Вест Хема щодо Ярмоленка

Девід Мойєс побудував у Вест Хемі добротну команду, яка веде боротьбу за Лігу чемпіонів. Влітку тренер очікує на підсилення, але для цього клуб мусить розвантажити зарплатну відомість і заробити щось на продажах. Як повідомляє джерело, Ярмоленко обраний жертвою.

Андрій за два з половиною роки провів у складі Вест Хема 53 матчі, забивши 10 голів і віддавши 6 асистів. Він переважно виходив на заміну. Після продажу Аллє українець грав у центрі атаки, був дублером Антоніо, однак не зумів зарекомендувати себе хорошим варіантом на дистанції.

Ярмоленко наразі травмований. За останньою інформацією, до Євро-2020 він встигне відновитися та набрати форму. Контракт з Вест Хемом розрахований до літа 2022-го, лондонці мають опцію продовження співпраці, але не збираються її активувати. Рішення прийнято – Андрія виставляють на трансфер.

"Травма Ярмоленка стала фатальною": українця критикують за матч проти МЮ та бояться найгіршого – виліт не став трагедією