УКР РУС

Яремчук змарнував супермомент і виявився найгіршим у складі Брюгге – чемпіон вдома не впорався зі середняком

22 січня 2023 Читать на русском

Брюгге і його український нападник Роман Яремчук переживають далеко не найкращий період.

Чемпіонат Бельгії, 22 тур

Брюгге – Шарлеруа – 2:2

Голи: Ланг, 45+2 (пен.), Сков Ольсен, 50 – Баджі, 13, Мехеле, 16 (аг)

Вилучення: Букамір, 74 (Ш)

Едуард Соболь завершує свій перехід у Страсбур, а от Роман Яремчук залишається основним гравцем Брюгге. Скотт Паркер втретє поспіль випустив нашого нападника у основі, хоча той регулярно марнує моменти і не може забити з 19 жовтня.

Ребров з голом Ярмоленка перервав серію невдач – команда українців ледь не провалилася після 2:0 на свою користь

В гості до чемпіона приїхав Шарлеруа і вже за 16 хвилин здобув комфортну перевагу. Баджі відкрив рахунок, а Мехеле вразив власні ворота. Брюгге відповів лише у компенсований час – Ланг заробив і сам реалізував пенальті. Сков Ольсен відразу по перерві відновив рівновагу, тому перша перемога Паркера на чолі "чорно-синіх" здавалася цілком реальною. Її міг принести Яремчук, але знову змарнував момент. На 71-й хвилині українець з вбивчої позиції пробивав головою і зовсім трішки не влучив у ворота. До слова, це був його єдиний удар за весь матч.

Незабаром тренер зніме Романа, який виявиться найгіршим гравцем у складі Брюгге – суворі 6,1 від SofaScore. Господарі 20 хвилин навіть грали у більшості, проте не змогли дотснути середняка. До кінця туру Брюгге ризикує звалитися на п'яту сходинку, а відставання від лідера (Генка) жахає – 18 очок.

Арсенал вирвав перемогу над МЮ – Зінченко став співавтором 2 голів і не помітив 100-мільйонну зірку, дубль нового героя