УКР РУС

Яремчук зацікавив Барселону, але Хаві не погоджується з Лапортою, – Diario Gol

3 грудня 2021 Читать на русском

Український легіонер Бенфіки Роман Яремчук потрапив на радари каталонців.

Форвард Бенфіки Роман Яремчук зацікавив Барселону, повідомляє Diario Gol.

Яремчук втрачає довіру тренера перед трьома ключовими битвами Бенфіки – українець не забиває два місяці

Зазначається, що гра українця сподобалась особисто президенту "блаугранас" Жоану Лапорті. Каталонці у січні планують підсилити атакувальну лінію, однак не збираються витрачати на трансфер величезну суму. Раніше клуб планував переманити партнера Яремчука Дарвіна Нуньєса, однак цінник у 60 млн видається іспанцям просто космічним. "Синьо-гранатові" вважають, що українець обійдеться їм значно дешевше, а також зможе додати команді варіативності в атаках завдяки своїй антропометрії.

Водночас головний тренер Барселони Хаві не впевнений щодо доцільності трансферу Яремчука – українець наразі не є пріоритетним варіантом. Однак, каталонці продовжать тримати руку на пульсі.

Нагадаємо, у поточному сезоні українець провів за Бенфіку 18 матчів у всіх турнірах, в яких забив 4 голи і віддав 4 асисти. Його контракт з "орлами" чинний до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у 17,5 млн євро.

Шева проти Юве, Маліновський їде до проблемного лідера, Реал екзаменує сенсаційних басків, der Klassiker – анонс вікенду