УКР РУС

Яремчук забив переможний гол, отримав жовту за штовханину і травмувався – Валенсія на городі вимучила 1/16 Кубка Іспаніїfire

5 грудня 2023 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Валенсія з Романом Яремчуком продовжила свій шлях у Кубку Іспанії 2023/24.

Кубок Іспанії, 1/32 фіналу

Ароса – Валенсія – 0:1

Гол: Яремчук, 8

Валенсія з волі сліпого жеребу продовжила мандрувати іспанською футбольною трясовиною. Після перемоги над Логроньєсом (2:0) "кажани" завітали до представника п'ятого дивізіону – Ароси. Роман Яремчук на Кубок знову вийшов у старті, сподіваючись відкрити лік результативним діям в Іспанії.

Яремчук забив дебютний гол за Валенсію – відео результативного удару

Поле виглядало так наче щойно пережило артилерійський обстріл. Говорити про якийсь комбінаційний футбол було смішно, але це не завадило Валенсії швидко вийти вперед. Яремчук став героєм епізоду на 8-й хвилині. М'яч після рикошету зручно відлетів на ногу українцю, який одним дотиком відкрив рахунок. Є результативна дія в 11-му матчі за Валенсію!

Це був найкращий момент на обидві команди до перерви. Яремчук дуже хотів ще раз потрапити у протокол, тому влаштував штовханину з Карусом. Рефері обом виписав по жовтій.

Боротьба з жахливим газоном тривала і в другій половині. Валенсія не мала жодної переваги над скромним суперником, а Яремчук ще й отримав травму на рівному місці. Українець прискорився, схопився за ногу і пішов з поля на 82-й хвилині. Ароса була зобов'язана зрівнювати рахунок, але Мейя на добиванні примудрився пробити повз порожні ворота.

Валенсія вимучила мінімальну перемогу і вийшла до 1/16 фіналу. Яремчук отримав найвищу оцінку від порталу Sofa Score (7,5).

Циганков спантеличив іспанські ЗМІ, Довбик у несподіваному дуеті, фінальний вердикт Луніну