УКР РУС

Яремчук оформив гол+асист і заробив вилучення для суперника – дебют мрії за Бенфіку, найвищі оцінки

14 серпня 2021 Читать на русском

Нападник збірної України феєрично дебютував за Бенфіку в чемпіонаті Португалії. Українець забив гол та став автором результативної передачі.

Чемпіонат Португалії, 2 тур

Бенфіка – Арука – 2:0

Голи: Вальдшмідт, 38, Яремчук, 43

Вилучення: Брага, 8

Як і обіцяв Жорже Жезуш, український нападник дебютував у чемпіонаті Португалії за нову команду. При цьому Яремчук ще й вийшов на поле з перших хвилин поєдинку проти Аруки.

Вже на 8-й хвилині українець заробив на собі червону картку – голкіпер гостей Брага був вилучений за фол останньої надії. З цього ж штрафного "орли" могли забити, але м'яч влучив у поперечину.

Яремчук їсть 13 разів на день – дружина форварда Бенфіки назвала чоловіка "пенсіонером"

Бенфіка скористалася чисельною перевагою ще до перерви. Яремчук оформив гол та асист. Спершу 25-річний українець віддав гольовий пас на Джан-Луку Вальдшмідта, який відкрив рахунок. Відзначимо дії нашого форварда, який обіграв захисника і викотив на порожні ворота, хоча міг бити й сам. Партнеру залишалося лише влучити.

Відео асисту Яремчука:

А перед самою перервою Роман забив і сам, у дотик замкнувши подачу з правого флангу. Перший гол форварда збірної України за Бенфіку у першому ж матчі в стартовому складі!

Відео гола Яремчука

У другому таймі Яремчук відіграв лише 12 хвилин, після чого був замінений під оплески фанатів Бенфіки, які залишилися задоволеними дебютом українця в тамтешньому чемпіонаті. Найкращий дебют який лише можна уявити. 7.9 від WhoScored – друга найвища оцінка в матчі. У Sofa Score назвали Яремчука найкращим – 8.1.

Рахунок більше не змінився – третій гол лісабонців був скасований. 2:0 на користь Бенфіки, яка після двох турів іде без втрат і захопила лідерство.

Нагадаємо, у Лізі чемпіонів Роман доклався до забитого м'яча у ворота Спартака. Спершу гол навіть записали на українця, але згодом вказали автором забитого м'яча гравця росіян.

Яремчук у Бенфіці з подачі... Шахтаря: три серйозні бар'єри, які можуть завадити українському форварду