УКР РУС

Яремчук: Якби кілька футболістів Динамо грали у Бельгії – вже мали б запрошення від топ-команд

12 вересня 2019 Читать на русском

Форвард бельгійського Гента та збірної України поділився думками щодо проблем Динамо і порівняв бельгійський та український чемпіонати.

"Я от дивлюсь за футболістами Динамо: наприклад, якби кілька футболістів з Динамо грали у чемпіонаті Бельгії, то вони би вже мали на руках запрошення від топ-команд, сто відсотків. Але, напевно, на Україну не дивляться як на ринок. Брати молодих, перепродавати… Це більше Європа, Бельгія. Вони беруть молодих, перепродають, роблять бізнес, а Україна якось відійшла в бік.

"Не розумію, як футболіст рівня Яремчука виявився непотрібним Динамо", – Олег Федорчук

Не такий сильно тактичний там футбол, якщо наприклад зі збірною порівнювати, але дуже фізичний, витривалий. Якщо ти там не готовий фізично, то тобі буде дуже важко. Відкритий футбол, є багато гольових моментів і легше себе показати. Легше ніж в Україні, де команди закриваються, наприклад, як проти Динамо, і що ти покажеш? 10 людей у штрафному стоїть – без шансів.

Спілкувався з хлопцями з Динамо. Кажуть, що, звичайно, їм неприємно зараз, що на них виливають дуже багато бруду. Кому не ліньки, всі їх обговорюють. Вони не можуть виграти вже 5 матчів, у них психологічна яма. Вони через це дуже переживають", – розповів Яремчук у програмі Профутбол.

"Яремчук > Марадона", або "Хлопці Шевченка горять в обороні як осіннє листя". Реакція соцмереж на Україна – Нігерія