УКР РУС

Воробей порівняв Яремчука та Мораєса – екс-форвард збірної України назвав свого фаворита

13 вересня 2019 Читать на русском

Колишній форвард збірної України Андрій Воробей поділився враженнями від матчів проти Литви та Нігерії, а також порівняв Жуніора Мораєса та Романа Яремчука.

Товариські матчі
завершено
-

"Збірну Нігерії можна назвати сильним суперником. Матч дав хороші приводи для роздумів. По-перше, можна було подивитися найближчий резерв, хоча це звучить банально, бо зараз у збірній здорова конкуренція, і на одну позицію є по два претенденти.

"Вийшли розхлябаними, провалили центр". Україна не мала права опускатися до такого рівня, Лунін і Коваленко – у запарі

По-друге, є підгрунття для роздумів на тлі такого поєдинку. Побачити, хто ще не увійшов в певні кондиції, а також матч показав деякі недоліки в нашій команді, і над чим треба попрацювати найближчим часом перед фінішем у відбіркових іграх. Однак, проявили характер і зіграли гідно.

Сказав би, що Яремчук попереду виглядає краще за Мораєса, він у клубі більше заточений під лінію півзахисту у поєднанні з бразильцями. У чемпіонаті "гірники" заганяють своїх суперників до штрафного, майже заводять м'яч в ворота, де потрібно тільки вчасно перебувати.

"Пеп зробив з нього українського Зідана за 2 роки": Зінченко перевершив усіх з Ман Сіті та видав шоу проти Нігерії

Можна назвати Мораєса гравцем штрафного майданчика. А із сильним суперником, таким як нігерійці, йому доводилося шукати м'яч, вступати у жорсткі єдиноборства з захисниками, тому він почувався не зовсім у "своїй тарілці", – поділився Воробей у коментарі Zik.ua.