УКР РУС

"Якщо вдома не обігрувати Шериф, то куди далі?": Саленко дав поради Динамо і Шахтарю на фінальні матчі Ліги чемпіонів

6 грудня 2021 Читать на русском

Екс-форвард Динамо Олег Саленко поділився очікуваннями від матчів українських грандів у 6-му турі групового етапу Ліги чемпіонів.

"Нашим грандам потрібно ще хоча б якісь очки набрати. Сподіваюсь, Шахтар візьме реванш у Шерифа, а ось Динамо в Лісабоні доведеться складно.

Саленко: Навіщо Шахтарю і Динамо цей цирк?

Бенфіці потрібна перемога, і вона включить обороти на повну. Думаю, киян виручить лише грамотна гра від оборони і Вербіч на вістрі. Добре, що Беньямін повноцінно повернувся. Тепер його можна ставити центрфорвардом.

Що стосується Шахтаря, то якщо вдома Шериф не обігрувати, то куди далі? Проблема "гірників" в тому, що досі вони вважають за краще вільно гуляти по полю, а Де Дзербі хоче змусити їх відпрацьовувати в обороні. Відтепер завдання для Де Дзербі звучить так: стати чемпіоном України і потім вийти в групу Ліги чемпіонів. Наскільки мені відомо, якщо італієць щось не виконає, відразу вилетить з клубу", – сказав Саленко у коментарі FootBoom.

Нагадаємо, Шахтар прийматиме Шериф на НСК Олімпійський у вівторок, 7 грудня, а Динамо днем пізніше на виїзді зійдеться з Бенфікою. Початок обох матчів в 22:00.

Динамо розгромило Верес з дублем Вербіча – два вилучення і жахливий пенальті Циганкова у скандальних "танцях" на льоду