УКР РУС

"Якщо ти валянок, то ним і залишишся у будь-якій команді": Кополовець – про трансфери Миная

4 лютого 2021 Читать на русском

Граючий спортивний директор Миная Василь Кополовець поділився своїми думками щодо трансферів під час пандемії.

"Трансферний пріоритет Миная – українці, закарпатці. Але ми не можемо знайти футболістів такої якості, яких треба в УПЛ. Через коронавірус хороші футболісти їдуть і в Україну, не треба великих капіталовкладень. Футболісти знижують апетити і приїжджають до нас або в будь-який інший клуб.

"Не буде Миная – дітей будуть віддавати в Угорщину": Кополовець роз'яснив, як клуб відстоює національні інтереси

З легіонерами є проблема в комунікації. Але якщо ти хороший футболіст, то такий тренер, як Василь Кобін, може їх навчити і ввести в команду. Все залежить від футболіста. Ось я їздив у Німеччину. Так, може, там несерйозна ліга, але мені не треба було говорити. Я говорив футбольною мовою. У мене не було проблем. Так, вони хотіли, щоб я ходив до репетитора, вчили мене німецької мови, щоб я краще розумів. Але я не ходив.

Мені вистачало того, що я добре грав у футбол. У мене з ними не було проблем. Звичайно, якщо ти валянок, то ти будеш валянком в будь-якій команді. Мову треба вчити, але якщо ти хороший футболіст, то влиєшся в будь-яку команду", – сказав Михайло Кополовець в інтерв'ю Youtube-каналу Бомбардир.

До слова, Минай під час зимової паузи провів активну трансферну політику, підписавши Артема Мілевського, Ореста Панчишина, Данила Карася, Угечукву Огбонная та Олександра Петрусенка.

Прогрес Динамо, гойдалки Шахтаря: схеми та ціни великої п'ятірки і користь від епідемії у першому колі УПЛ