УКР РУС

"Якщо далі так піде, то ми скоро не будемо обігрувати і клуби з Косова": Маркевич озвучив вердикт після вильоту Ворскли

30 липня 2021 Читать на русском

Голова Комітету збірних УАФ Mирон Mаркевич вважає показовим виліт Ворскли від КуПСа у другому раунді кваліфікації Ліги конференцій.

"У нас вже давно проблеми. Таке враження, що ви не в Україні живете. Треба вкладати гроші в футбол, щоб він був, щоб були кваліфіковані футболісти. Яка різниця між КуПСом і Ворсклою і нашими іншими командами?

Ворскла – КуПС: Максимов не прийшов на прес-конференцію після ганебного вильоту з Ліги конференцій

Є Зоря, у якої хороший тренер, але щороку змінюється склад. Як вони можуть грати в таких умовах? Вони з групи 5 років не можуть вийти. Треба висувати претензії до керівництва всіх клубів. Шахтар ще десь чіпляється за очки, іноді Динамо. Але якщо далі так піде, то ми скоро не будемо обігрувати і клуби з Косова. Тут немає нічого дивного.

Подивимося на інші клуби, важко щось казати. Сподіваємося на Шахтар і Динамо. Не знаю, яка там група попадеться киянам. Шахтарю з такими придбаннями і з футболістами такого рівня теж треба виходити", – заявив Маркевич у коментарі Tribuna.

Ворскла – КуПС: нова катастрофа останніх секунд, примітивна гра, виліт з Ліги конференцій – мінус 1 для України в Європі