УКР РУС

"Який слід він залишить після себе? Нічого, нуль": Мессі розкритикував відомий журналіст

7 квітня 2023 Читать на русском

Нападник Ліонель Мессі накликав гнів відомого журналіста Даніеля Ріоло, який стверджує, що аргентинцю не треба було переходити у французький клуб.

"Якщо ви вболіваєте за ПСЖ, то які спогади у вас залишаться? Який слід Мессі залишить після себе? Нічого, нуль. Це провал? Звичайно. Я все ще вважаю, що Неймар – найбільший провал в історії клубу, а щодо Мессі...

Мессі може стати одноклубником українця – Барселона ризикує залишитися ні з чим

Його ліва нога, його клас, його техніка ми це знали. Ми всі знаємо його рівень. Ми бачили його на чемпіонаті світу. У всіх нас є телевізор, ми бачили, як він грав у Барсі, йому не треба було переходити до ПСЖ, щоб ми довідалися, що він вміє віддавати передачі та забивати голи. Чим він займався в команді? Забив кілька голів, нічого по-справжньому божевільного.

У Лізі чемпіонів був гол Манчестер Сіті, незабитий пенальті у ворота Реала минулого року, а цього року Баварія на виїзді. Привид, Каспер [персонаж з мультика], що розчинився на полі, до побачення. Дякую, Мессі. Він, напевно, один із найбільших гравців в історії, я до смерті його люблю, але зараз нам треба попрощатися", – висловився Ріоло у своєму шоу на RMC.

Нагадаємо, що Ліонель Мессі перейшов у ПСЖ у 2021 році. За 50 зіграних матчів у Лізі 1, він забив 19 голів та віддав 27 результативних передач. Контракт аргентинця з паризьким клубом завершується влітку поточного року.

Марсель не зумів обіграти Монпельє і подарував ПСЖ шанс збільшити відрив – Маліновський провів посередній матч