УКР РУС

"Якби я був там, ми б не починали їсти без нього": Евра знищив гравців збірної Франції через Бензема

18 січня 2023 Читать на русском

Колишній захисник Манчестер Юнайтед Патріс Евра розкритикував ставлення гравців збірної Франції до Каріма Бензема.  

"Я був розчарований людським ставленням. Збоку у мене складається враження, що Карім Бензема дратував багатьох людей. Ви, гравці, ви повинні йти на війну за партнера. Візьмемо випадок Ді Марії, який отримує травму протягом чемпіонату світу, грає у фіналі та забиває нам гол. Це відповідальність тренера. Я думаю, що Дешам завжди ставить команду вище за гравця. Але також було сказано, що ви, гравці, деякі з вас були злі, ревниві, і що він затьмарював вас. У нас є володар “Золотого м’яча”. Якби я був там, ми б не починали їсти без нього.

Мессі, Мбаппе і ще 12 зірок поборються за звання найкращого гравця ФІФА-2022 – Роналду поза списком

Ви припускаєтеся тієї ж помилки, що й чемпіони світу 1998 року, які вважали, що збірна Франції належить їм. Команда Франції належить усім. Ви хочете вирішувати, хто прийде, хто має прийти. Вам це не потрібно. Кожного разу, коли Бензема викликають у збірну, він не почувається бажаним. Каріме, мені дуже, дуже погано через це", – сказав Евра у відео.

Нагадаємо, Карім Бензема не зміг взяти участь в матчах чемпіонату світу через травму. Преса активно писала, що проти гравця мадридського Реала були налаштовані декілька футболістів збірної Франції. Після ЧС-2022 Бензема оголосив про завершення міжнародної кар’єри.

Футбольний зорепад у Катарі: Мессі, Роналду, Бензема і ще 20+ футболістів, для яких ЧС-2022 може стати останнім