УКР РУС

Якби Олександрія грала вдома, то поставив би на її перемогу, – Любеновіч

28 листопада 2019 Читать на русском

Колишній півзахисник Олександрії та Зорі Желько Любеновіч вважає, що в сьогоднішньому матчі 5-го туру Ліги Європи проти Вольфсбурга українська команда зможе набрати очки.

"Олександрія зараз перебуває в хорошій формі. Вони відмінно готові фізично. Футбол у виконанні Олександрії помітно відрізняється від інших клубів УПЛ. У команді Володимира Шарана висока дисципліна, у неї немає дірок між лініями.

Хавбек Олександрії Третьяков: Проти Вольфсбурга хочемо показати футбол, за який не буде соромно перед вболівальниками

Перш за все олександрійці грають на нуль ззаду, а попереду розраховують обов'язково забити як мінімум один м'яч. Вольфсбург, звичайно, сильніший за Олександрію, але українська команда зможе витримати високий темп гри, не стане бігти стрімголов вперед, щоб обов'язково виграти, і буде чекати свого шансу. Нічия в цьому поєдинку – цілком нормальний результат для українського колективу. Якби олександрійці грали вдома, то я б навіть поставив на їх перемогу. А так мій прогноз – 0:0", – цитує Любеновіча zbirna.com.

Олександрія – Вольфсбург: тренер німців похвалив команду Шарана та відзначив прогрес українців

Нагадаємо, матч Олександрія – Вольфсбург пройде на Арені Львів, адже домашній стадіон команди Володимира Шарана не відповідає вимогам УЄФА.