УКР РУС

"Я знайду рішення, а що залишається?": Луческу побідкався через травми гравців Динамо перед стартом у Лізі чемпіонів

4 вересня 2021 Читать на русском

Головний тренер киян Мірча Луческу повернувся з Румунії в Україну, аби приступити до роботи з командою.

"Я почуваюся добре і повертаюся до роботи. Треба менше сидіти вдома! Команда приступила до тренувань, але зараз у нас мало гравців, всього близько восьми осіб, а решта роз'їхалися по збірних.

Динамо оприлюднило заявку на Лігу чемпіонів – Луческу визначився з долею Супряги та Кулача

Мені це не допомагає, тому що були травми, а наш найкращий футболіст змушений пропустити три тижні. Я знайду рішення, а що залишається?

Вишукані коктейлі на основі преміальної Żubrówka Czarna – ідеальне доповнення до матчів Ліги чемпіонів! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

Скоро починається Ліга чемпіонів, де у нас особлива група. Ми були в четвертій корзині при жеребкуванні, але краще підніматися, ніж падати. Барселона – це більше не команда часів Мессі, але стиль гри у них залишається. У каталонців серйозна база, на якій можна будувати нову хорошу команду", – цитує Луческу Prosport.ro.

Нагадаємо, Динамо після 6-ти турів посідає у турнірній таблиці УПЛ першу сходинку, набравши 16 очок. Уже 14 вересня кияни стартують у груповому раунді Ліги чемпіонів – підопічні Луческу на власному полі прийматимуть португальську Бенфіку.

Результати жеребкування групового турніру ЛЧ – важкі суперники Динамо і Шахтаря, Яремчук повертається в Україну