УКР РУС

Я ще сам до кінця не оговтався, – Маліновський поділився емоціями після народження доньки

16 листопада 2019 Читать на русском

Півзахисник збірної України Руслан Маліновський розповів про свої перші пологи, емоції від народження доньки та мотивацію на матч проти Сербії.

"Вважаю цей день одним з найкращих у своєму житті. Це радість для всієї сім’ї, для моєї дружини. Такі емоції... Я ще сам до кінця не оговтався, адже були дуже напружені дні. Багато позитивних емоцій. Я дуже щасливий. Була певна напруга перед пологами, очікування. Тепер все буде значно простіше, тепер можна повністю сфокусуватись на грі.

У мене не було страху знаходитись під час пологів біля дружини. Навпаки, я вважаю, що бути присутнім просто необхідно, адже це підтримка для дружини у такий важливий момент, це закінчення того, що ви почали 9 місяців тому.

Маліновський став батьком – хавбек збірної України опублікував милі фото своєї принцеси

Щодо фізичної форми і кондицій... У нас було два дні вихідних і саме в цей час народилась донька. Вчора було тренування на базі – в основному, фітнес і бігова робота. Сьогодні вже робота з м’ячем. Зрештою за три дні важко втратити кондиції, які у мене є – навпаки, я більше відпочив.

У матчі з Сербією прагнемо потішити уболівальників, показати гарний футбол. Нам немає чого втрачати, тому ми не повинні бути затиснутими – гратимемо розкуто. Спробуємо показати змістовний футбол і добути позитивний результат. Важливо не програти, підтримати менталітет переможця, адже ніхто не любить програвати. Перемога приносить хороші емоції, а програш залишає неприємний осад. Футбол це така гра, де кожен футболіст має хотіти виграти", – сказав Маліновський в інтерв’ю офіційному сайту УАФ.

Нагадаємо, напередодні у Руслана та Роксани Маліновських в одній із клінік Бергамо народилась донька Олівія. Андрій Шевченко надав Маліновському додаткові вихідні, щоб підтримати Роксану у важливий момент.

Маліновський отримав безжальні вердикти італійських ЗМІ та фанатів – чому українець втратив грандіозний шанс і ризикує