УКР РУС

"Я разом зі своєю батьківщиною": український голкіпер Наполі вражений військовою агресією Росії

25 лютого 2022 Читать на русском

Воротар Віченци Микита Контіні-Барановський, права на якого належать партенопейцям, висловився щодо розв'язання північном сусідом повномасштабних бойових дій не території нашої держави.

"Україна – це країна, де я народився та зробив свої перші кроки до переїзду в Італію. У мене міцне коріння українського народу. Ми ніколи не здаємося, боремося за те, що належить нам. Так і буде.

Пластун – про українських захисників острова Зміїний: "Герої! Вас ніхто ніколи не забуде!"

Все, що відбувається зараз, здається мені сюрреалістичним. Досі не вірю. Не можу повірити, що у 2022-му дійдемо до цього моменту. Це печальний день для всього людства (24 лютого, – прим.).

Сподіваюсь, все це закінчиться якнайшвидше. Я поруч з усіма українцями, усіма жертвами та людьми, які зараз перебувають у страху. З усіма людьми, які ведуть боротьбу за свою землю та свої права. Я разом зі своєю батьківщиною", – написав Контіні-Барановський на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, вчора, 24 лютого, російські війська атакували Україну одразу з кількох напрямків. Сьогодні запеклі бойові дії продовжуються. Наші воїни дають гідну відсіч окупанту та знищують ворога.

Росія напала на Україну: УЄФА позбавив окупантів фіналу ЛЧ, з нами Термінатор (LIVE)