УКР РУС

"Я несу відповідальність за це неподобство": Костишин готовий ініціювати свою відставку в чемпіонаті Казахстану

10 квітня 2023 Читать на русском

Український наставник Аксу Руслан Костишин заявив, що готовий покинути посаду, якщо команда не перегляне свого ставлення до роботи.

"У нашому виконанні була потворна гра (поразка віл Ордабаси 0:3, – прим.). За таку гру відповідальність має нести головний тренер. Я від відповідальності не йду.

"Хлань – не Роналду, щоб ставити якісь умови": Шаблій прокоментував скандал з вінгером Зорі

У мене вже відбулася невелика розмова з директором клубу. Якщо найближчим часом я як тренер не виправлю ситуацію всередині, не буде порядку на полі, отже час міняти головного тренера. Я сам ініціюю відставку за взаємною згодою. Тому що це закон – за результат відповідає тренер. Тренер не має ховатись за спинами футболістів. Я несу відповідальність за це неподобство

Чому немає єднання? Це робота насамперед тренера та самих хлопців. Значить, щось відбувається: чи якісь ревнощі, чи заздрість між легіонерами та казахськими футболістами. Вони можуть зібратися на один матч, на три дні, але потім знову починають нудитися. Я не можу з цим впоратися. Я кажу, що якщо я не виправлю ситуацію за цей час, то немає хімії у головного тренера та команди", – цитує Костишина клубна прес-служба.

Нагадаємо, український фахівець очолив Аксу у січні 2023 року. Після 5-ти турів команда набрала 4 очки і йде на одинадцятій сходинці турнірної таблиці чемпіонату Казахстану.

Фани Арсенала винесли вердикт Зінченку – хто кого підставив, шанси на золото тануть, провал Артети і Ко не мав аналогів