УКР РУС

"Я не стану Фергюсоном, не турбуйтесь": Гвардіола заінтригував своїм майбутнім у Манчестер Сіті

14 лютого 2022 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола розповів про свої плани щодо подальшої кар'єри.

"Я не стану сером Алексом Фергюсоном, не турбуйтесь. Півтора року – великий термін у футболі. Наша гармонія допомагає: з 20 останніх матчів ми виграли 18 та програли один РБ Лейпциг, коли нам нічого не було потрібно. Я знаю хлопців, іноді вони розчаровані тим, що отримують мало ігрових хвилин. На решту просто неможливо скаржитися – фізіотерапевти, спортивна наука, всі готові допомогти. Тож їм нема на що скаржитися.

Зінченко потрапив у заявку Манчестер Сіті на поєдинок Ліги чемпіонів проти Спортінга

Все-таки у перемозі чи поразці є елемент випадковості, ти не знаєш, що станеться. Ми разом, щоб вигравати та широко посміхатися. Із сумним обличчям неможливо вийти на топ-рівень. Решта не так важливо. Ми працюємо, щоб пророкувати, що станеться, але ніхто не знає нічого. Ми тренуємось, щоб показувати максимум. Можна відпрацьовувати оборону на кутових, але пропустити з кутового. Важливо намагатися показувати максимум і не мати жалю", – наводить слова Гвардіоли Manchester Evening News.

Нагадаємо, Хосеп очолив Сіті влітку 2016-го, а його нинішня угода з "містянами" завершується влітку 2023 року. За період своєї роботи Гвардіола виграв 3 трофеї АПЛ, Кубок Англії, 4 Кубка англійської ліги та 2 Суперкубка Англії.

"Усім командам потрібен Зінченко": Англія порівнює українця з легендою, або До чого тут можливе вторгнення Росії