УКР РУС

"Я не можу уявити таке за Лобановського": легенда Динамо поскаржився на м'якотілість нового покоління гравців

11 лютого 2022 Читать на русском

Колишній захисник Динамо Юрій Дмитрулін переконаний, що в його час гравці значно відповідальніше ставилися до вимог тренерів та дисципліни.

"Типовий приклад – коли Хацкевич був тренером і прибрав Хачеріді з команди. Чому? Женя сказав, що він не може грати лівого центрального захисника, бо він правша. Я не уявляю, що було б з Хачеріді, якби він сказав ці слова при Лобановському. Де б грав Женя Хачеріді?

"Така пропозиція просто ніколи не надійде": Хацкевич висловився про можливість очолити Шахтар

Що означає, що ти не можеш грати лівого центрального захисника? Правого можеш, а лівого ні? Там що, інші функції? Правоногий він? Так відрубай собі ліву ногу і грай з протезом, навіщо вона тобі. Справа не в нозі, а в самих словах – я не можу грати на цій позиції.

Я не можу уявити таке за Лобановського. Наприклад, Косовський травмований, і питають Реброва, чи може він зіграти зліва у півзахисті. І Ребров такий каже: "Ні, Валерію Васильовичу, я не зможу. Я ж не шульга". Ти можеш собі таке уявити? От в цьому і вся різниця. Можливо, раніше менталітет чи поняття були інші", – сказав Дмитрулін в інтерв'ю Football Hub.

"Очі закриті, голову закинув": трагічний матч Лобановського, остання заміна і майбутній капітан Динамо в ролі болбоя