УКР РУС

"Я не хотів би попросити, я наказую": голова учасників АТО наїхав на УАФ за пожиттєву дискваліфікацію Собуцького

29 липня 2020 Читать на русском

Глава Всеукраїнського об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО Анатолій Сливинський вимагає в УАФ переглянути рішення про довічну дискваліфікацію віце-президента УАФ і почесного президента Агробізнеса Олега Собуцького.

"З нашим товаришем сталася неприємна ситуація. Він заступився за наших захисників. Я хотів би зробити звернення до УАФ, щоб вона переглянула своє рішення. Я не хотів би попросити, я їй наказую – перегляньте, будь ласка, свої неправильні рішення і об'єктивно поставтеся до цього питання.

"Це село ї**не": після матчу Агробізнеса сталася нова бійка, ультрас напали на президента (18+)

Наш товариш – Олег Собуцький – 6-7 років допомагає нашій армії. Все, що ми робимо, ми робимо разом. Тому я роблю офіційно звернення від себе: "Перегляньте, будь ласка, своє рішення", – наводить слова Слівінського національна збірна ветеранів України.

Суддів зібрали і сказали – є 4 клуби, яких не хочуть бачити в УПЛ, – Собуцький

Нагадаємо, очільника Агробізнеса довічно відсторонили від футболу, а команду оштрафували на 500 тисяч гривень і заборонили проводити матчі на стадіоні Юність у м. Волочиськ до окремого рішення Комітету УАФ з питань стадіонів та безпеки проведення змагань.