УКР РУС

Я не буду просити придбати мені Мбаппе, Роналду і Мессі, – Лемпард

14 грудня 2019 Читать на русском

Головний тренер Челсі Френк Лемпард зізнався, що клуб поки не домовився про жоден перехід під час зимового трансферного вікна.

"У мене проходили відкриті бесіди з Мариною Грановською, а вона, наскільки мені відомо, спілкується з власником. Я можу звертатися до всіх, але в основному спілкуюся з Мариною, скаутським відділом і Петром Чехом.

Челсі виділить Лемпарду 150 мільйонів фунтів на зимові трансфери – наставник визначився з пріоритетними цілями

Звичайно, я щодня годинами спілкуюся зі своїм штабом, ми обговорюємо команду і можливості для розвитку. У якийсь момент починаєш думати про майбутнє в довгостроковій перспективі. Поки переговори були дуже відкритими, і я цьому радий. Але, звичайно, ми поки нікого не купили.

Якщо я скажу, що хочу Мбаппе, Роналду і Мессі в атаку, мені відмовлять. Так що такого я не скажу. Існує баланс, і я можу висунути рекомендацію, відкрито поспілкуватися з власником і сподіватися, що ми рухаємося в правильному напрямку", – цитує Лемпарда Goal.com.

Нагадаємо, нещодавно спортивний арбітражний суд в Лозанні задовольнив апеляцію лондонського Челсі щодо заборони на трансферну діяльність. Очікується, що Лемпард отримає на підсилення складу команди близько 150 млн фунтів.

Зінченко готовий увірватися на кризовий Арсенал, серйозна перевірка для Реала і Барси перед Класіко – анонс євровікенду