УКР РУС

"Я не бачу прогресу в Динамо": Сабо спрогнозував місце киян у групі Ліги Європи

27 серпня 2022 Читать на русском

Колишній тренер "біло-синіх" Йожеф Сабо прокоментував результати жеребкування групової стадії другого за силою євротурніру.

"З цими командами можна грати, це не Ліга чемпіонів. Але сьогодні з огляду на те, як Динамо виглядає, розраховувати на щось важко. Можливо, це війна психологічно тисне на футболістів, я не знаю.

Суркіс: Перемога Динамо над Бенфікою могла б сприйнятись так само, як перемога Усика над Джошуа

Фенербахче – найсильніша команда у нашій групі. Думаю, турки зроблять висновки з матчів із Динамо у відборі Ліги чемпіонів і займуть у нашій групі перше місце. АЕК ми вже бачили проти СК Дніпро-1, там грають одні легіонери. Кіпріоти мають хороших футболістів, але з ними можна грати. Проти дніпрян вони виглядали дуже добре. Ренн – середняк французького чемпіонату. З ними теж буде тяжко. Кияни раніше із ними грали. Динамо сьогодні слабше за будь-яку команду.

Можливо, Динамо посяде третю сходинку у цій групі. Це наш максимум на сьогодні. Я не бачу прогресу у команді, особливо в останньому матчі проти Бенфіки", – сказав Сабо у коментарі FanDay.

Нагадаємо, після розгромного вильоту від Бенфіки (0:5 за сумою двох матчів) у плей-офф Ліги чемпіонів Динамо потрапило у груповий турнір Ліги Європи.

Результати жеребкування групового етапу ЛЄ – Динамо зіграє зі старими знайомими, Зінченко проти українця