УКР РУС

"Я міг опинитися в Реалі": Марлон зізнався, чому обрав Барселону, і оцінив шанси Шахтаря у дуелі з іспанцями

17 жовтня 2021 Читать на русском

Бразильський легіонер "гірників" напередодні матчу Ліги чемпіонів з "вершковими" розповів, чому не відбувся його трансфер у мадридську команду.

"У Реала чудова історія, але сьогодні він переживає період реформ, як і інші великі клуби на кшталт Ювентуса, Барселони тощо. Але у будь-який момент він повернеться до того, яким був два-три роки тому.

Шахтар – Реал: Алаба зможе допомогти іспанцям у матчі ЛЧ – травма у збірній Австрії виявилась не такою серйозною

Чи турбує мене хтось конкретний у команді? Бензема – фантастичний виконавець, але також є Жуніор Вінісіус, Лука Модріч, Тоні Кроос... Там є чудові гравці – з ними не можна осоромитися.

До речі, в молодості я міг опинитися в Мадриді. Реал контактував зі мною, а потім все зупинилось. Тоді з'явилась Барселона, а коли я підписав з нею контракт, на горизонті знову виник Реал. Проте я вирішив поїхати до "блаугранас", тому що я людина слова і сказав їм "так". Для мене було честю у такому молодому віці мати можливість обирати між Реалом та Барселоною.

Чи шкодував я коли-небудь, що не підписав контракт з "вершковими"? Хороше питання! Я, зазвичай, ні про що не шкодую. У житті іноді можна бути більш раціональним і менш емоційним. Коли ви піддаєтеся емоціями – іноді поспішаєте. У цьому випадку я міг би бути трохи раціональнішим.

Якого матчу я очікую у вівторок проти Реала? Сказати, що ми можемо перемогти Мадрид, дуже ризиковано. Вони все ще чудова команда, але я думаю, що ми можемо провести хорошу гру. Ми впевнені, що зробимо все можливе", – сказав Марлон у коментарі AS.

Матч Ліги чемпіонів – це особлива подія. Насолоджуйся переглядом найкращих поєдинків європейського футболу у компанії друзів разом із Żubrówka. Żubrówka – для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka та коктейлі тут.

Нагадаємо, домашній поєдинок проти Реала Шахтар проведе 19 жовтня, початок зустрічі о 22:00. Після 2-х турів Реал у турнірній таблиці групи D Ліги чемпіонів посідає другу сходинку, маючи у своєму активі 3 очки, Шахтар з 1 балом йде останнім.

Шахтар знищив Зорю, забивши 6 голів – "гірники" якісно готуються до Реала, а проект Скрипника більше не може конкурувати