УКР РУС

"Я міг би чудово вписатися в гру Барселони": Руні пригадав, як був за крок від трансферу з Манчестер Юнайтед

24 листопада 2020 Читать на русском

Екс-нападник Манчестер Юнайтед і збірної Англії серйозно роздумував над продовженням кар'єри на Камп Ноу.

У жовтні 2010-го Руні приголомшив всю Англію бажанням покинути Манчестер Юнайтед. Зрештою, сер Алекс Фергюсон зумів владнати ситуацію з лідером команди, після чого той ще кілька років захищав кольори "червоних дияволів". У підсумку Руні став найкращим бомбардиром в історії клубу.

Руні звинуватив Фергюсона в тому, що Манчестер Юнайтед програв два фінали Ліги чемпіонів проти Барселони

"Мене хотіли підписати Челсі і Манчестер Сіті, але я думав про Іспанію, адже там грають Реал і Барселона. Пам'ятаю, одного разу сів і розмірковував: "Уявімо, що я граю в цій Барселоні. Там є Мессі, Хаві, Іньєста і Бускетс. У той час Мессі грав не так, як зараз, на позиції тієї ж дев'ятки. Він грав набагато ширше.

Я вважав, що міг би чудово вписатися в цю команду. Я міг би теж опускатися за м'ячем і дивитися на забігання інших гравців. Пам'ятаю, як думав про це, однак тоді найважливішим для мене було те, що ситуація в підсумку вирішилася, хоча ті кілька днів я серйозно замислювався про відхід. Я поспілкувався з Девідом Гіллом, ми в усьому розібралися", – цитує 35-річного англійця офіційний сайт "червоних дияволів".

Нагадаємо, Руні виступав у складі Манчестер Юнайтед з 2004 по 2017 рік. Виграв 5 титулів АПЛ та одного разу – Лігу чемпіонів. Також програв з манкуніанцями два фінали ЛЧ (обидва рази – Барселоні).

Мессі не зіграє проти Динамо, і це може бути проблемою для Луческу – є лише один ключ до перемоги