УКР РУС

"Я мав два варіанти": антигерой Ман Сіті розповів, як Лунін використав 1%, щоб вихитрити півфінал ЛЧ

21 квітня 16:28 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Хавбек Манчестер Сіті Бернарду Сілва прокоментував фатальний пенальті у післяматчевій серії проти Реала.

Манчестер Сіті вилетів з Ліги чемпіонів, програвши по пенальті Реалу. Андрій Лунін потягнув два удари від Ковачіча та Сілви. Українець перехитрив Бернарду, залишившись по центру воріт.

Кепа підказав Луніну, куди проб'є Бернарду в серії пенальті – порада конкурента виявилася ключовою

"Я мав два варіанти – бити в кут або по центру. І чекав. Хотілось виконувати другий/третій пенальті, щоб побачити поведінку воротаря. Він раніше почав рух, тому я подумав, що удар по центру буде хорошим. В моменти високого тиску голкіпери в 99% стрибають. Але він вирішив не стрибати", – цитує Сілву Daily Mail.

Увесь світ уважно спостерігає за перебігом Ліги чемпіонів. Адже залишатися осторонь цієї топової спортивної події просто неможливо. Обирайте чипси з асортименту Lay’s, щоб поринути з головою у вир футбольних подій.
Підтримуйте улюблену команду разом з Lay’s – спонсором Ліги чемпіонів! Є Lay’s? Буде футбол!

Лунін після матчу зізнався, що з тренерським штабом наперед планував тримати центр під час одного з ударів. Вибір впав на Сілву після підказки Кепи.

Бернарду частково реабілітувався перед вболівальниками Манчестер Сіті. У суботу португалець забив переможний гол Челсі у півфіналі Кубка Англії.

Лунін затягнув Реал у півфінал ЛЧ – помста в серії пенальті, 8 сейвів, злий геній для де Брюйне та стіна для Ман Сіті