УКР РУС

"Я думаю, що може бути щось": журналіст не виключив відставки Луческу після матчу Шахтар – Динамо

14 жовтня 2022 Читать на русском

Журналіст Ігор Циганик припустив, що в Динамо можуть наважитися на серйозні зміни після 4-х поразок поспіль у Лізі Європи та непереконливого старту в УПЛ.

"Хто прийде в Динамо замість Вукоєвіча? Луческу важко підпускає до себе помічників. Те, що йому потрібні помічники в штабі, це однозначно. Штаб повинен працювати – не тільки один тренер, а й штаб.

"То футбол, чоловіче, а не курник": Динамо йде на антирекорд, або Що робив Суркіс у своєму телефоні

Думаю, що Луческу зараз усвідомлює, що десь у цьому компоненті йому не вистачає. Щоб крім Гусєва і Караса були інші люди, які могли б йому щось показати, пояснити, підказати. Можливо, навіть з іншою точкою зору на щось повпливати, повернути ситуацію в інший бік. Це дуже важливо. Луческу хай вибирає.

До речі, мені цікаво, що буде після Шахтар – Динамо. Я думаю, що може бути щось. Оця гра зараз є ключовою для Луческу. Дуже ключовою. Гравці Динамо повинні так само розуміти, що має бути якась гордість у них", – розповів Циганик в ефірі програми Циганик Live.

Зазначимо, що офіційно про відхід Вукоєвіча Динамо не повідомляло. Раніше була інформація, що асистент Мірчі Луческу очолить Осієк. Хорватський клуб теж не оголошував про призначення Огнєна.

Динамо – Ренн: Київ потребує подвигу після безславної 4 поразки у матчі ЛЄ – шанси на єврокубки ще є, класика Луческу