УКР РУС

"Я – штатний пенальтист у команді": зірка Челсі – про скандальний епізод у матчі проти Миколенка

16 квітня 12:50 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Півзахисник Челсі Коул Палмер прокоментував сутичку з пенальті у грі з Евертоном (6:0) у 33 турі АПЛ.

"Я – штатний пенальтист у команді. Усі хочуть забити, особливо нападники. Це нічого, ми говорили про це, ми не замовчували ситуацію.

"Це ганьба": Почеттіно різко розкритикував гравців за сварку через пенальті

Я вважаю, що це просто демонструє менталітет гравців, вони хочуть взяти все. Впевнений, що це більше не повториться. Чи я перший кандидат на виконання пенальті? Ну, зараз так", – цитує гравця Daily mail.

Нагадаємо, що під час виконання пенальті у матчі з Евертоном, за який виступає Віталій Миколенко, сталася сутичка на полі між футболістами Челсі. Джексон та Мадуеке вважали, що саме вони мають виконати 11-метровий.

Колу Палмер провів за "синіх" у поточному сезоні 41 матч у всіх турнірах. В його активі 25 голів та 13 результативних передач.

Челсі розніс Евертон покером Палмера – Мудрик лінувався, але отримав оплески, Миколенко страждав через тренера

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ