УКР РУС

Вулверхемптон мінімально переміг Саутгемптон – "святі" не виграють в АПЛ 8 матчів поспіль, Хіменес забив вперше за рік

26 вересня 2021 Читать на русском

Саутгемптон відчайдушно намагався здобути першу перемогу в сезоні, але Вулверхемптону вистачило п'яти ударів для перемоги над ним. Звіт читайте на "Футбол 24".

Центральним матчем дня в Англії, звісно ж, виступала битва між Арсеналом і Тоттенхемом на Емірейтс, однак аперетивом до неї йшов домашній поєдинок Саутгемптона проти Вулверхемптона. Для "святих" було критично важливо перемогти, адже вони не виграли жодного матчу в новому сезоні АПЛ – щоправда, у "вулвз" ситуація виглядала не набагато краще. У стартових шести турах вони програли п'ять разів, забивши всього два голи.

Ліверпуль розписав вогняну нічию із Брентфордом та очолив турнірну таблицю АПЛ

Словом, нічия не влаштовувала нікого, тож очікувався цікавий футбол. Гості почали здорово, ледь не відкривши рахунок вже на 1-й хвилині внаслідок потужного пострілу Семеду під поперечину, однак Маккарті врятував "Соттон". Здавалося, що далі "вовки" набиратимуть, але це був останній їхній удар в першому таймі. Господарі ж домінували, змарнувавши кілька небезпечних моментів і навіть забивши гол на 40-й хвилині – втім, його скасували через офсайд. Відпочивати команди відправились за нулів на табло.

На початку другого тайму зміст гри не змінювався. "Святі" все так же тиснули, ледь не забивши на 55-й та 56-й хвилині внаслідок ударів Лівраменто та Ельюнуссі – їх парирував Са. Все йшло до того, що Саутгемптон скоро дотисне інертних "вулвз", однак на 61-й хвилині гості шокували суперника взяттям воріт. Мексиканець зачепився за винос від Са, увірвався в штрафний і прошив Маккарті. 0:1! Це його перший гол в АПЛ за 336 днів.

Після цього Вулверхемптон повернувся до глухої оборони, практично відмовившись від контргри. Саутгемптон володів ініціативою й створив кілька перспективних моментів, але відігратись так і не зумів. Зрештою, фінальний свисток зафіксував мінімальну поразку господарів.

Внаслідок цієї невдачі "святі" опустилися на 16-ту сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі всього 4 залікових бали. З урахуванням попереднього сезону їхня безвиграшна серія в АПЛ досягнула восьми матчів. Вулверхемптон, набравши 7 очок, обійшов Арсенал, піднявшись на 13-ту сходинку – втім, лондонці сьогодні можуть опустити "вовків" вниз.

Челсі – Ман Сіті: Гвардіола розбиває непереможного лідера АПЛ не без випадковості – Зінченко отримав майстер-клас