УКР РУС

"Впевнений, що ми зможемо вибити їх": Луїс Енріке залякує Барселону перед матчем з ПСЖ

9 квітня 13:40 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Головний тренер ПСЖ Луїс Енріке прокоментував зустріч з Барселоною чвертьфіналі Ліги чемпіонів 2023/24.

"Грати проти "кулес" для мене складно з емоційного погляду, але водночас це цікаво. Я хочу добре виконати свою роботу. Я хочу, щоб моя команда виграла цей матч. Я хочу показати їм і собі, що як професіонал я перебуваю на найвищому рівні. А для цього потрібно перемогти Барсу.

ПСЖ – Барселона: ультрас парижан обіцяють пекло для каталонців – гості мають брутальну відповідь

Щоб уразити їх, ми повинні показати себе з найкращого боку. Барселона – клуб дуже високого рівня. Це хороша команда. Це буде дуже складно, але я думаю, що ми також перебуваємо на дуже високому рівні. Зараз ми переживаємо хороший період, і я впевнений, що ми зможемо вибити їх.

Чи перевага полягає у тому, що я добре знаю клуб? Так, але також це може бути недоліком. Очевидно, що матч, перш за все, виграють гравці. Ба більше, я впевнений, що немає жодного вболівальника чи гравця, який не знав би, що це буде дуже рівний матч і що ми маємо бути уважними щохвилини. Чвертьфінал Ліги чемпіонів – це два дуже складні матчі. Ми постараємося виграти першу гру. І я думаю, що ми готові

Ми йдемо до мети. Метою було вийти у фінал Кубка Франції і виграти чемпіонат. А в Лізі чемпіонів немає ніякого тиску. Навіть навпаки. Барселона виграла п'ять титулів Ліги чемпіонів, ми не виграли жодного. Вони ніяк не можуть бути більш схвильованими, ніж ми. Це неможливо. А для нас тиску точно не існує. Це тотальна амбіція", – цитує наставника парижан Mundo Deportivo.

Нагадаємо, що Барселона та ПСЖ зіграють у чвертьфіналі Ліги чемпіонів в середу, 10 квітня. Початок матчу о 22:00 за київським часом.

"Він був монстром і потиснув мені руку": як ПСЖ, здолавши Динамо, сенсаційно вибив Кройфа та його Барсу з Ліги чемпіонів