УКР РУС

"Вперше тримав чемпіонський трофей": Циганков обійшов Гусєва у бомбардирському рейтингу Динамо в УПЛ

26 квітня 2021 Читать на русском

Дубль Віктора Циганкова у ворота Інгульця вивів його на шосту сходинку серед найкращих голеадорів "біло-синіх" у чемпіонатах України.

"Нарешті ми чемпіони, що не може не радувати. Насамперед це перемога для наших уболівальників, справжніх уболівальників, які підтримують у будь-якій ситуації.

"Давно я не бачив Шахтар таким безпорадним": Маркевич два важливу пораду Динамо після завоювання чемпіонства

Хотілося поставити крапку в чемпіонаті саме сьогодні, на рідному стадіоні. Пора було ставати чемпіонами. Мій дубль? Не має значення, хто забивав, головне, що команда перемогла. Чемпіонський трофей важкий – уперше тримав його в руках, приємні відчуття", – цитує Циганкова офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, Динамо у матчі з Інгульцем достроково оформило чемпіонство, розгромивши підопічних Сергія Лавриненка з рахунком 5:0. Дублем відзначився Віктор Циганков, довівши кількість результативних спроб у поточному сезоні до 12-ти.

Півзахисник Динамо зумів обійти у бомбардирському рейтингу Динамо в УПЛ нинішнього тренера киян Олега Гусєва, на рахунку якого було 58 голів. Від п'ятої сходинки, яку посідає Віктор Леоненко, Циганкова відділяє лише один гол – в активі 23-річної зірки киян нині 60 влучних пострілів.

Динамо стало чемпіоном України 2021: Циганкова не спинити, 5 голів у "золотому" матчі, гольова українізація Луческу