УКР РУС

Воронін отримує докори від росіян через позицію щодо війни: "Ти був радий брати наші гроші, а тепер ти проти нас"

26 лютого 2023 Читать на русском

Колишній форвард збірної України Андрій Воронін розповів, як переживає вже рік повномасштабного вторгнення Росії та докори окремих росіян.

"Досі неймовірно, що це взагалі сталося. І ось уже минуло 12 місяців. Що довелося пережити людям в Україні за цей час… Наші міста, загиблі мирні жителі, діти, жінки. Немає світла, води… Якби хтось передбачив, що це станеться з моєю країною, я б поставив проти цього все.

Артета присвятив перемогу Арсенала Зінченку та українцям: "Надихають світ своїм бойовим духом"

Як може радіти людина, коли від бомбардувань гинуть діти? Я не можу уявити нічого подібного. Але такі люди є в Росії. Кожна нормальна людина має бути проти війни.

З багатьма контакти просто втрачено. Але я отримував і досі отримую коментарі від росіян, які докоряли мені: "Ти був радий брати наші гроші, а тепер ти проти нас". Гей, це була робота в Москві. Це не забороняє мати думку проти російської війни", – поділився Воронін в коментарі Bild.

Нагадаємо, Андрій завершував свою кар'єру в Динамо Москва, після чого став одним з тренерів клубу. Вже після 24 лютого 2022 року, коли Росія повномасштабно вторглась на територію України, Воронін виїхав з країни-окупанта.

АПЛ: Арсенал здолав Лестер – Зінченко у новій статусній ролі був одним з найкращих, заміна Мудрику крута і вирішальна