УКР РУС

"Вони стверджують, що такого не може бути": Хацкевич має непорозуміння з батьками через війну росіян з Україною

8 березня 2022 Читать на русском

Колишній головний тренер Динамо Олександр Хацкевич зізнався, що його батьки не вірять його словам про ситуацію в Україні

"Мої батьки у Мінську? Звичайно, вони дуже переживають. Але у них зовсім інша інформація. Буває, ти повідомляєш про те, що відбувається в Україні, а вони стверджують, що такого не може бути. Мовляв, у вас там дезінформація. Я говорю: "Якщо ви і синові не вірите, а більше покладаєтеся на телевізор, то нічого не можу зробити".

Хацкевич: Українську волю та дух не зламати — це має знати кожен окупант

У нас бувають конфлікти на цьому ґрунті, на жаль. Але потім заспокоюємось і знаходимо спільну мову. Я розумію, що це не вина батьків, вони бачать лише те, що їм показують. Адже в Росії те саме. Я спілкуюся з деякими хлопцями, з якими працював у волгоградському Роторі. Надсилаю їм відео, фотографії. А вони заявляють, що в Росії таке не показують, мовляв, війна йде лише у "ЛДНР". "Спеціальна операція".

Певний негатив українців на адресу білорусів? Сам із таким не стикався і, сподіваюся, не зіткнусь. Але читав, що, наприклад, у Латвії футбольним клубам рекомендували не укладати контракти з білорусами та росіянами. Але білоруси – різні. Одні втекли від режиму Лукашенка ще після подій серпня-2020. Не треба всіх грести під одну гребінку. Скрізь є добрі та погані люди", – поділився Хацкевич у блозі Отражение на Telegra.ph.

Росія напала на Україну: ФІФА відпускає легіонерів з УПЛ, сльози Шеви, окупанти не побачать англійського футболу (LIVE)